Líder científic admet que l'escalfament global és una estafa

Un Líder científic nord-americà renúncia i admet que l’escalfament global és una gran estafa

El científic professor emèrit Hal Lewis renúncia de l’Organització American Physical Society.

El líder estudiós nord-americà Hal Lewis va dimitir del seu lloc a la Universitat de Califòrnia, després de la publicació de la seva renúncia va fer un sorprenent anunci on reconeix que l’escalfament global és una gran estafa.

Segons Telegraph:

La següent és una carta a la Societat Americana de Física llançat al públic pel professor emèrit de física Hal Lewis, de la Universitat de Califòrnia a Santa Bàrbara.

Enviat el: divendres, octubre 8, 2010 17:19 hores per Hal Lewis

Des de: Hal Lewis, de la Universitat de Califòrnia, Santa Barbara

Per Curtis G. Callen, Jr., de la Universitat de Princeton, President de la Societat Americana de Física

6 octubre 2010

Benvolgut Curt:

Quan em vaig unir a la Societat de Física Americana fa seixanta-set anys era molt més petit, molt més tranquil, i fins ara no corromput per la inundació de diners (una amenaça contra la qual Dwight Eisenhower va advertir fa mig segle).

De fet, l’elecció de la física com a professió garantida mentre que tenia una vida de pobresa i abstinència – però hi va haver una segona guerra mundial que va canviar tot. La perspectiva de guany mundana alguns físics van començar a moure. No fa molt de temps, com fa trenta-cinc anys, quan em vaig emportar els primers IFA d’estudi per a l’estudi de la polèmica emissió / científica social “L’estudi de Seguretat Nuclear”, encara que estava ple dels opositors més ardents, però no hi havia un pessic d’una mica de pressió excessiva en nosaltres com de físics. Per tant, hem estat capaços de fer el que jo vaig creure i crec encara, era una avaluació honesta de la situació en aquest moment.

Més tard, es va agregar el comitè de supervisió, que va incloure l’explosió Panofsky, Vicki Weisskopf i Hans Bethe, molt per sobre de la resta dels físics en la seva perfecció. Jo estava orgullós dels resultats del nostre treball. Al final, el comitè de supervisió, en el seu informe al president de la FSA va assenyalar la completa independència en el qual vam fer la nostra feina, i va predir que a causa d’això, el nostre informe sobre l’estudi serà sotmès a dures crítiques de tots dos costats. El que podria donar-nos encara més reconeixement?

Que diferent és ara. Els gegants ja no caminen per la terra, i la inundació de diners s’ha convertit en la raó de ser de la investigació tant de la física, el suport vital de molt més, i proporciona el suport per a un nombre incalculable de treballs professionals. Per raons que aviat s’aclariran, el meu antic orgull de ser un APS i els meus companys de tots aquests anys s’ha convertit en vergonya, i em veig obligat, sense plaer en absolut, per oferir la meva renúncia de la societat.

És, per descomptat, l’estafa de l’escalfament global, amb els (literalment) milers de milions de dòlars per conduir-ho, que ha corromput tants científics, i ha portat a APS abans que com una onada gegant. És el més gran i més reeixit frau pseudocientífic que he vist en la meva llarga vida com físic. Qualsevol persona que tingui el més mínim dubte que això és així s’hauria d’obligar a llegir els documents Climategate, que estableixen que nua. (El llibre de Montford organitza els fets molt bé.) No crec que qualsevol físic de béns, científic o millor dit, pot llegir aquestes coses sense repugnància. Gairebé m’atreviria a fer aquesta repulsió una definició de la paraula científic.

Llavors, què té les APS, com a organització, enfront de aquest desafiament? S’ha acceptat la corrupció com la norma, i s’ha anat amb ella …

Sento la necessitat d’afegir una nota, i això és una conjectura, ja que sempre és arriscat per discutir els motius d’altres persones. Aquesta intrigant seu de APS és tan estrany que no pot haver-hi una explicació simple per a això. Alguns han sostingut que els físics d’avui no són tan intel·ligents com el que solia ser, però no crec que això és un problema.

Crec que són els diners, exactament el que Eisenhower va advertir fa aproximadament mig segle. De fet, hi ha milers de milions de dòlars involucrats, per no parlar dels (viatges freqüents a les illes exòtiques) fama i la glòria que van amb ser membre del club.

Harold Lewis és professor emèrit de Física de la Universitat de Califòrnia, Santa Barbara, l’expresident; L’exmembre de la Junta de Defensa de la Ciència, chmn del panell de Tecnologia; President del OSD estudi sobre Hivern Nuclear; Comitè Assessor Exmembre de Reactor salvaguardes; Exmembre del Comitè de Vigilància de la Seguretat Nuclear del President; President APS estudi sobre Nuclear President de Seguretat de Reactors d’Avaluació de Riscos del Grup de Revisió; Co-fundador i expresident de JASON; L’exmembre del Consell Assessor Científic de la USAF; Va servir a la Marina nord-americana a la Segona Guerra Mundial.