Square Enix acorda amb PACER, una associació anti-bullying, una campanya de Life is Strange contra l’assetjament escolar

Life is Strange, un dels videojocs independents més sonats del 2015, torna a ser notícia durant el mes de gener. A més d’estrenar la seva edició física, disponible a partir del dia 23, també protagonitza un projecte implicat amb la igualtat. Square Enix, el segell que publica el joc, ha impulsat una campanya a Twitter de Life is Strange contra l’assetjament escolar.

Per cada usuari que utilitzi el hashtag #EverydayHeroes (herois del dia a dia), la companyia efectuarà un donatiu a PACER, una fundació especialitzada en la prevenció de l’assetjament escolar. Les contribucions s’efectuaran fins dimarts 19 de gener, data on pressumiblement Square Enix farà balanç dels resultats de la iniciativa. Malgrat la bona intenció de la companyia, es desconeix la quantitat exacta que donarà per piulada.

Els herois de cada dia

Diferents usuaris han manifestat els seus pensaments a través de Twitter. Sergio BrokenSoul publica “Per molt que et diguin i per molt que sembli que tinguin raó, no els segueixis el joc, no és veritat #EverydayHeroes” o la usuària Mizz Airi afirma “Sóc una noia que juga a videojocs. Vaig començar amb Xbox als 15 anys (l’any 2005) i m’han dit de tot, des de grassa fins a meuca, res és veritat. Encara jugo. #EverydayHeroes”.

La implicació de Life is Strange contra l’assetjament escolar també es pot trobar al videojoc. L’obra desenvolupada per Dotnod tracta diversos problemes que poden aparèixer durant l’adolescència com el maltractament, l’assetjament escolar i l’ús de les xarxes socials per ferir la imatge pública dels nois i noies víctimes del bullying. La campanya, a través de la web oficial, emmarca el següent titular:

Pot ser que a vegades et sentis fora de control… i la teva situació sembli no tenir solució… però hi ha esperança. Els herois són al nostre voltant.