L’INCASÒL exhaureix les naus industrials de Ripollet i Montcada

0
Concepció Juvanteny lloga la darrera nau disponible

Concepció Juvanteny lloga la darrera nau disponibleConcepció Juvanteny ha llogat la darrera de les naus disponibles

L’Institut Català del sòl, INCASÒL, ha finalitzat en menys d’un any la comercialització de les 12 naus industrials situades al sector El Martinet de Ripollet i Montcada i Reixac. L’INCASÒL ha promogut aquest parc de nova generació amb la col·laboració del Grup Clapé per donar resposta a les necessitats actuals del mercat, potenciant així la col·laboració público-privada. Per facilitar la implantació de les empreses, evitant una inversió inicial que en molts casos faria inviable el projecte a desenvolupar, l’INCASÒL ha ofert les naus completament equipades i amb unes condicions de pagament graduals els primers quatre anys.

La plena ocupació de les naus del Martinet suposa una inversió directe que supera els 186.000€ anuals en concepte d’arrendaments i que pot arribar a superar els 7M€ en concepte de les opcions de compra pactades en cinc anys. Així mateix, la instal·lació de les noves empreses en aquest sector es tradueix en la creació de 61 llocs de treball directes.

L’INCASÒL i La Fundació Concepció Juvanteny han signat el contracte de lloguer de la nau 7A de 499m2 de superfície construïda. Amb aquesta comercialització s’assoleix la plena ocupació de les 12 naus que configuren el complex del sector El Martinet a Ripollet i Montcada i Reixac.

L’objecte social de la fundació, sense ànim de lucre, és vetllar per la defensa i protecció dels drets dels infants i/o joves en general, amb especial menció d’aquells que estiguin o hagin estat en situació de risc social. L’activitat que s’implantarà a la nau sol·licitada està en funcionament des de l’any 2005 i ha donat feina a més de 35 joves en 10 anys.

Les tasques que realitzen els joves en aquesta empresa d’inserció son bàsicament, transport i destrucció confidencial de documents, digitalització de documentació i gestió d’arxius.

El projecte es desenvolupa a través de l’empresa d’inserció No a l’Atur, SL, de la qual la Fundació privada Concepció Juvanteny, n’és entitat promotora d’acord amb la legislació vigent d’empreses d’inserció laboral.

El Martinet

El sector d’activitats econòmiques El Martinet està situat als municipis de Ripollet i Montcada i Reixac, en una localització privilegiada, a només cinc minuts de les principals vies de comunicació de l’àrea metropolitana de Barcelona. L’excel·lent xarxa de transport, a només 17 km de Barcelona, a peu de l’autopista AP7 i la B30, un dels corredors econòmics més importants d’Europa, fan d’aquest sector per a activitats econòmiques una opció altament competitiva.

L’oferta comercial de l’INCASÒL al sector El Martinet es completa amb quatre parcel·les industrials per incentivar l’activitat econòmica a la zona.