Linksys WRT1900ACS el router amb millor CPU i més RAM

  0
  Linksys WRT1900ACS el router amb millor CPU i més RAM

  Linksys WRT1900ACS el router amb millor CPU i més RAMLinksys anuncia el seu nou router WRT1900ACS, amb millor CPU i més RAM

  El reconegut fabricant Linksys ha anunciat el seu nou router WRT1900ACS que arriba com una actualització i evolució de l’anterior WRT1900AC que van llançar farà uns dos anys i que tan bons resultats ha donat, especialment a la comunitat Gamer, ja que sempre ha destacat per proporcionar una molt baixa latència a través de WiFi. Aquest nou model arriba amb un millor processador i més quantitat de memòria RAM, a més d’una sèrie de característiques molt interessants.

  El WRT1900ACS és exactament igual que el model anterior (tret que s’afegeix aquesta S en el model, clar), però en el seu interior trobem una enorme bateria de coses noves. Per començar, Linsys ha instal·lat en aquesta ocasió un processador Marvell Armada 38X de doble nucli que funciona a una res menyspreable velocitat d’1,6 Ghz (el model anterior tenia la versió anterior d’aquest SoC que funcionava a 1,2 Ghz), mentre que la seva memòria RAM s’ha duplicat, passant de 256 MB a 512 MB, passant a igualar en quantitat a l’els routers de gamma alta que més tenen actualment al mercat.

  Linksys WRT1900ACS el router amb millor CPU i més RAM

  Gràcies a aquest millor processador i major quantitat de RAM, el Linksys WRT1900ACS té ara un millor rendiment en tots els àmbits, especialment en taxes de transferència d’arxius a través de la seva interfície USB 3.0 i eSATA (sí, aquest router té USB 3.0 i eSATA). Per descomptat, això també es tradueix en unes menors latències, ja que triga menys a processar els paquets que entren i surten, especialment per a usuaris de fibra òptica amb altes velocitats, els qui notaran una gestió més ràpida i un millor rendiment en jocs i en intercanvi d’arxius P2P.

  Linksys ha actualitzat el firmware i la pàgina de configuració del router fent-ho més amè per a l’usuari inexpert i més complet per a l’usuari avançat. No obstant això, i atès que és un router neutre, se li poden instal·lar altres firmwares diferents per dotar a aquest nou dispositiu de Linksys d’una major funcionalitat que no dóna el fabricant de sèrie. Sense anar més lluny, és compatible amb OpenWRT, mitjançant el qual podem crear un client autònom de Torrent, i podríem utilitzar la seva elevada capacitat per muntar un servidor web amb base de dades SQL i tot.

  Linksys WRT1900ACS el router amb millor CPU i més RAM

  Cal esmentar que segueix comptant amb WiFi AC de doble banda simultània, quatre antenes i quatre ports Gigabit. El millor de tot és que encara que Linksys ha millorat el maquinari d’aquest router, el preu es manté al mateix nivell que el model anterior (el qual per cert serà aviat descatalogat).