L’Institut del Teatre publica el llibre ‘Impulsos’

0
Impulsos/TWITTER | Diari Català
Foto: Impulsos/TWITTER

Aquest llibre formarà part de la col·lecció anomenada ‘Escrits teòrics’

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona presenta un nou llibre anomenat ‘Impulsos’, un nou títol de la col·lecció ‘Escrits teòrics’, signat pel professor Raimon Àvila.

Aquesta novetat s’afegeix als tres volums editats en col·laboració amb l’editorial Comanegra dins la nova col·lecció de textos teatrals Dramaticles‘. La col·lecció literària està formada per les següents publicacions: ‘Animals de companyia’, d’Estel Solé, ‘La pols’, de Llàtzer Garcia, i ‘Sis personatges en cerca d’autor’, de Luigi Pirandello, en una traducció inèdita de Jordi Sarsanedas.

Impulsos/DIPUTACIÓ DE BCN | Diari Català
Foto: Impulsos/DIPUTACIÓ DE BCN

 

Impulsos. Emoció i qualitat de moviment en l’intèrpret s’adreça als intèrprets de les arts escèniques que volen aprofundir els seus coneixements sobre la consciència del moviment i l’emoció, i pot resultar igualment d’interès per a docents i persones interessades en les arts i la formació artística en general.

El llibre reuneix diferents tècniques de preparació corporal i emocional dels intèrprets escènics, recollint les aportacions d’estudiosos com Rudolf Laban, Mikhaïl Txèkhov o Alfons Goris, entre d’altres.

Font Diputació de Barcelona