L’iPad Pro 9,7″ i l’iPhone SE tenen 2GB de RAM

Fa un parell de dies Apple anunciava el nou iPad Pro 9,7″, un model més petit del ja conegut iPad Pro 12,9″, ara, a poc a poc es van coneixent més detalls d’aquest nou model.

iPad Pro 9,7"

Si bé és cert, l’iPad Pro de 9,7 “porta algunes millores respecte al model de 12,9”, com per exemple en les càmeres integrades (12MP i 5MP), la capacitat d’adaptar el color de temperatura de la pantalla, etc. Però pel que sembla, és una mica inferior en altres especificacions tècniques.

En la seva presentació, es va comentar que integraria el mateix processador A9X de la versió 12,9″, però no van comentar que la velocitat de rellotge seria lleugerament inferior, a més de tenir la meitat de RAM, tal com ha revelat Matthew Panzarino, editor en cap de TechCrunch, a Twitter.

Per tant, l’iPad Pro de 12,9″ compta amb 4GB de RAM, mentre que el model de 9,7″ es queda a només 2 GB, tal com passa amb l’iPhone 6s.

En el mateix tuit, podem veure una captura de Geekbench, en el qual es veuen reflectits els 2GB de RAM i la velocitat de rellotge inferior en el processador A9X, obtenint així una puntuació de 3022 punts en un sol nucli, quedant per sota dels 3237 punts obtinguts en la versió de 12,9″.

Matthew també ha confirmat que l’iPhone SE compta amb 2GB de RAM, encara que això no sorprèn tant, ja que Apple ja va comentar que tindria la mateixa potència que l’iPhone 6s.