L’iPad Pro sortirà a la venda l’11 de Novembre

  0
  iPad Pro

  iPad Pro

  L’iPad Pro es començarà a vendre l’11 de novembre

  Fins ara Apple ha mantingut silenci respecte a la data de llançament de l’iPad Pro limitant-se a anunciar que seria posat en circulació al llarg del mes de novembre però, el lloc web 9to5Mac ja ha avançat aquesta data tan esperada per molts.

  Apple començarà a vendre l’iPad Pro l’11 de novembre, la seva nova tablet de 12,9 polzades de pantalla i que està cridada a ser un èxit de vendes per a un sector concret d’usuaris. Així que ja podeu començar a marcar al calendari aquesta data tots aquells usuaris que tingueu pensat fer-vos amb un d’aquests iPad Pro.

  De moment i després de conèixer totes les especificacions i altres característiques d’aquest iPad Pro no ens queda més a veure si tindrà una bona acollida per part dels usuaris. Al principi no es tracta d’un iPad perquè puguis portar-te a tot arreu de forma senzilla com ho fas amb l’iPad Air o fins i tot l’iPad mini, però evidentment tindrà usuaris interessats en fer-se amb aquesta nova versió de l’iPad en major grandària.

  Preus i accessoris

  Els preus per l’iPad Pro arrenquen en 799 dòlars per a la versió més bàsica de 32 GB de memòria interna i només connectivitat WiFi, fins als 1.079 $ de l’opció més potent amb 128 GB de memòria interna i connectivitat WiFi més 3G. Un detall a tenir en compte és que aquest nou iPad Pro no disposa de la nova tecnologia 3D Touch que ens sembla totalment erroni ja que en realitat aquesta és una opció que segur s’implementarà en futures versions i Apple no ho va implementar en aquesta primera versió disponible .

  Apple Pencil

  Juntament amb l’iPad Pro, Apple també planeja començarà a vendre els seus accessoris, l’Apple Pencil i l’Smart Keyboard, aquest mateix dia.

  L’Apple Pencil i l’Smart Keyboard es venen per separat per 99 $ i 169 $, respectivament. Els preus en el territori espanyol encara es desconeixen.