En el marc d’un dels més extraordinaris èxits de la biotecnologia: per primera vegada en la història, una dona ha alterat els seus gens per fer-se més jove

Liz Parrish rejoveneix gràcies a la biotecnologia | Diari CatalàEl nou experiment científic constitueix un extraordinari exemple dels últims èxits de la biotecnologia.

La científica nord-americana Liz Parrish és la primera dona que s’ha atrevit a desafiar el seu rellotge biològic: s’ha presentat com a voluntària perquè li introdueixin un material genètic que entra al nucli de les seves cèl·lules i realitza una sèrie de canvis que aconsegueixen aturar el procés d’envelliment. A conseqüència, el seu organisme rejoveneix.

Liz Parrish rejoveneix gràcies a la biotecnologia | Diari CatalàA una entrevista, la científica Longevity Reporter, afirma ser conscient dels possibles riscos per a la salut que pot comportar haver estat la primera persona a participar en l’experiment, però assenyala que en cas de tenir èxit estarà ajudant a milers de persones i l’avanç biotecnològic serà espectacular.

Parrish, de 44 anys, forma part del Consell de l’Aliança Internacional de Longevitat (International Longevity Alliance), i és la fundadora de l’empresa biotecnològica BioTrove Investments LLC i BioTrove Podcasts, que es dedica a realitzar estudis de medicina regenerativa.