Els d’Oriol Alsina cauen a Butarque i certifiquen el seu descens a la Segona Divisió B després de dues temporades a la Liga Adelante

Era una gesta difícil, gairebé impossible. Amb sis punts en joc pel final de la lliga, i cinc punts per sota de l’objectiu, la primera missió era sumar la primera victòria lluny del Nou Estadi de Palamós. Va intentar-se, però no va poder ser.

De fet, als deu minuts de partit la defensa blaugrana feia aigües i Gabriel ho aprofitava per obrir la llauna. Minuts després, el mateix Gabriel disposava d’una oportunitat d’or que, afortunadament, enviava la pilota als núvols.

En la segona meitat, els d’Oriol Alsina feien un pas endavant conscients de les seves necessitats. Malauradament, les ocasions no arribaven; així que el Leganés, després de robar la pilota, aconseguia el segon i de retruc enviava el Llagostera a la Segona Divisió B després de dues temporades a la categoria de plata.

 

CD Leganés 2-0 UE Llagostera

Alineacions

CD Leganés.- Serantes; Mantovani, Miramón, Szymanowski, César Soriano; Víctor Díaz, Insua; Rubén Peña (Asdrúbal, min. 82), Sastre (Alberto Martín, min. 72), Timor; Gabriel (Toni, min. 76).

UE Llagostera.- René; Tito, Querol (Imaz, min. 62), Juanjo (Benja, min. 70), Natalio; Masó (José Carlos, min. 55), Emilio; Chus Herrero, Tebar, Edu Oriol; Ríos Reina.

Gols: 1-0, Gabriel (min. 11). 2-0, Miramón (min. 66).

Àrbitre: Cordero Vega. Amonesta els locals Sastre, Rubén Peña, Miramón i Szymanowski i els visitants Tito i Natalio.