L’entitat del Segrià estudia presentar al·legacions per demostrar que la pilota va creuar la línia de gol en el penal llançat per Òscar Rubio

L’empresa no era gens senzilla. El Sevilla Atlético dominava l’eliminatòria gràcies al 0-1 en el partit d’anada al Camp d’Esports. La tornada, en un Viejo Nervión ple fins a la bandera, deparava un partit complicat pel Lleida Esportiu. Carlos Rodríguez va posar per davant als catalans en la segona meitat. L’eliminatòria s’igualava, resultat amb el qual s’arribava a la pròrroga i a la posterior tanda de penals.

El futbol va ser –molt– injust amb el Lleida. Els catalans arribaven a dominar els penals, però finalment el Sevilla Atlético s’imposava i celebrava l’ascens a la Liga Adelante davant la indignació dels del Segrià.

Óscar Herrero Arenas, àrbitre del partit, va invalidar el penal de Rubio perquè, segons el seu criteri, la pilota no va creuar la línia de gol. Les imatges enregistrades des de les graderies per un afeccionat, no obstant això, podrien demostrar que l’esfèrica sí que va travessar la línia.

 

 

Ara, el club lleidatà presenta al·legacions perquè la Federació Espanyola de Futbol jutgi les imatges i, en funció de la decisió, impugnar el partit que els ha arrabassat la possibilitat de jugar la temporada vinent a la Liga Adelante.