Lleida.net entrarà en noves empreses

0
Lleida.net - Diari català
LLEIDA.NET/JORGE TORES

Ho fa a canvi d’oferir-los els seus serveis

L’empresa de certificació digital Lleida.net entrarà en el capital de noves empreses com a contraprestació a oferir-los els seus serveis, ha informat aquest dimarts la companyia, que ha presentat la seva iniciativa, Platform4Equity, en la trobada de tecnologia per a finances FinTech Unconference a Madrid.

Lleida.net vol atreure especialment a ‘startups‘ que ofereixin tecnologia al sector financer a través d’Internet i que necessitin certificar o contractar serveis de manera digital.

Platform4Equity s’emmarca en l’estratègia de Lleida.net d’internacionalització i d’impuls de projectes d’R+D en solitari o en col·laboració amb altres firmes que puguin complementar les seves àrees de negoci.

La firma catalana ha explicat que la iniciativa s’assembla al concepte Media for Equity, per la qual cosa els mitjans de comunicació han entrat en l’accionariat de firmes d’Internet a canvi de publicitat en els seus mitjans, com és el cas de Wallapop, El Armario de la Tele o La Nevera Roja.

Lleida.net, que va sortir al mercat alternatiu borsari (MAB) a l’octubre, té tres àrees de negoci: solucions SMS enfocades a accions de màrqueting, certificació de documents a través de SMS i correu electrònic, i verificació de dades.