El renovat Lexus IS només aporta alguns canvis estétics

Pocs retocs podia fer la marca japonesa a la seva berlina mitjana ja que si per una cosa destaca Lexus és per les seves línies futuristes i avançades al temps. Tot i així ha decidit fer el pas i rentar una mica la cara del Lexus IS encara que el resultat pot no ser satisfactori per a tots.

Lleuger rentat de cara per al Lexus IS | Diari Català

El principal canvi que veiem a cop de vista són les seves renovades òptiques davanteres. Aquestes no són tan afilades i adopten una forma una mica estranya que no acaba de combregar amb el conjunt de LED diürnes i para-xocs, els quals, per cert, també reben una lleugera renovació amb noves preses d’aire que fan augmentar la grandària del para-xocs i l’impacte visual. A més, les òptiques posteriors mantenen la mateixa forma però amb una disposició diferent de les llums.

Seguint la línia dels canvis estètic, que realment és l’única cosa que aporta de nou el Lexus IS, també cal destacar les noves sortides d’escapament en forma quadrada (abans eren rodones), dos nous colors per a la seva carrosseria (un gris i un blau), així com un nou disseny de llandes de 17 polzades.

Lleuger rentat de cara per al Lexus IS | Diari Català

L’interior segueix amb la mateixa disposició, amb un disseny bastant japonès, però amb una pantalla una mica més gran, passant de les 7 polzades anteriors a les 10,3 polzades.

Tota la resta segueix igual, així que si aquest petit rentat de cara no t’agrada, ja pots córrer al concessionari abans que acabin amb les existències del model actual.