La Lliga creu que la sanció a Real Madrid i Atlético és desproporcionada

0

La Lliga creu que la sanció proposada per la FIFA per al Real Madrid i l’Atlético de Madrid és “desproporcionada” i està “fora de lloc”

Ho diu aquest dijous després que el màxim organisme del futbol mundial castigués als dos clubs sense poder fitxar fins a l’estiu de 2017 per haver “infringit la normativa vigent sobre traspassos i altes internacionals de futbolistes menors de 18 anys“.

Les conductes de Real Madrid i del Atlético de Madrid són sempre en favor del respecte, l’interès i de la formació del menor. Així ha quedat de manifest en les diverses reunions de treball realitzades durant les últimes temporades amb els especialistes de tots els clubs i SAD de la Laliga en aquesta matèria “, indica.

Per això, des La Lliga considerem que la sanció imposada és desproporcionada, fora de lloc i suposa un càstig desmesurat per a tots dos clubs atenent a la seva conducta i les circumstàncies de cada cas“, afegeix en la nota.

El futbol espanyol, a través dels seus clubs, dóna suport a la política de protecció als menors d’edat i la preocupació pel seu desenvolupament així com per la seva formació“, afegeix La Lliga, que ja va proposar a la RFEF un “sistema adequat de compensació per els clubs formadors, perfectament compatible amb el desenvolupament dels menors d’edat“.

Cal recordar que les sancions a Atlético i Real Madrid se sumen a la ja imposada al Barça pel mateix motiu.