La cantant Estrella Moriente, o el Circus Klezmer, també es troben al cartell

El ‘Grec Festival de Barcelona 2016’ organitza, aquest any, el seu 40è aniversari i ho celebra anunciant, aquest dimarts, les seves primeres propostes d’actuacions per aquest estiu. Un avanç de la programació, per la qual ja s’ha habilitat la venda de localitats a la seva web http://lameva.barcelona.cat/grec/es/grec-venda-entrades.

D’una banda, l’esdeveniment del ‘Grec Barcelona 2016’ s’obrirà per donar la benvinguda al retorn del teatre clàssic de ‘Les bruixes de Salem’ de l’autor Arthur Miller. Aquesta adaptació serà protagonitzada per l’actor català Lluís Homar, traduïda per l’escriptor Eduardo Mendoza i dirigida pel conegut director, actor i dramaturg Andrés Llima.

Pel ‘Grec 2016’ també figuren diverses i originals actuacions del món cultural: observant a la música, trobarem a la coneguda cantant Estrella Morente amb el seu show ‘El flamenco abre el corazón. D’altre banda i, mirant cap a la dansa, la companyia Kibbutz Contemporary Dance, dirigida pel coreògraf Rami Be’er, ballaran l’espectacle ‘If At All’. O també, com a plat final, arriba a Barcelona el Circus Klezmer que protagonitza una funció contemporània de circ català de les més vistes a tot el món.

Aquest any i, segons ha explicat la comissària de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda Simó a la roda de premsa, el lema d’aquest any pel Grec és: ‘Hibridació. Conflicte. Creació’ per considerar l’art com l’espai on s’ha de produir el “contrast d’idees i el conflicte per conjurar la violència”.