Lluís Llach publica els seus concerts a YouTube | EUROPA PRESS
Lluís Llach publica els seus concerts a YouTube | EUROPA PRESS

El cantant penja alguns dels seus concerts a la coneguda plataforma digital dels vídeos

L’artista Lluís Llach s’endinsa en el món de la tecnologia. El compositor ha decidit publicar alguns dels seus concerts més espectaculars i commemorables a una de les plataformes digitals més famoses per pujar vídeos, el conegut amb el nom de YouTube.

De moment, ja es troba en línea un d’aquests shows i, pels Youtubers més fidels al cantant, ja es pot veure. És l’anomenat ‘ARA – Lluís Llach 25 anys en directe’ que va ser el primer dels set shows històrics que no s’han tornat a veure des que es van emetre per televisió. Concretament, aquest primer, va ésser vist l’any 1992 a TV3.

Després d’aquest concert es publicarà el ‘Concert del Camp Nou del 6 de juliol del 1985’ on l’artista va cantar davant de més de 100.000 espectadors. El clip conté, a més, entrevistes a diverses personalitats de la cultura catalana com Josep Maria Flotats, Joan Rigol, o Lluís Maria Xirinacs.

‘Versió reduïda del Camp Nou del 85’, ‘Concert de presentació del disc Porrera al Teatre Victòria’, ‘Verges 2007’, ‘Germània 2007’ i ‘Concert de Lluís Llach al Palau Sant Jordi de Barcelona’ seran els últims materials audiovisuals que el cantant penjarà a finals d’estiu.

Juntament amb tot això, Llach, pujarà un repertori totalment gratuït de les seves millors cançons, al mateix canal de YouTube, perquè els seus fans puguin gaudir de la seva original i característica veu.