Llull: “Estic molt feliç d’haver-me quedat, sé que he pres la decisió correcta”

0

El base del Reial Madrid Sergio Llull va afirmar aquests dimarts estar “molt feliç” d’haver-se quedat al club blanc i haver “pres la decisió correcta”, també va assegurar que “seguirà deixant-se la pell” per ajudar a “guanyar partits i títols” a l’equip.

“Personalment, estic molt feliç d’haver-me quedat, sé que he pres la decisió correcta i que em deixaré la pell com faig sempre per guanyar partits i títols amb el Reial Madrid” , va assegurar el jugador balear durant el ‘Media day’ de l’equip madrileny.

El flamant campió d’Europa va esmentar que la primera derrota “tard o d’hora havia d’arribar” i què és difícil “repetir els èxits de l’any passat”. A més, Llull va reconèixer que la derrota enfront Unicaja “pot venir-nos bé”. “Ens va servir com a toc d’atenció i perquè es deixes de parlar del nostre rècord”.

“Crec que l’any passat va ser memorable. Un fet històric. És molt bonic entrar a l’història del Reial Madrid d’aquesta manera, guanyant tots els títols en una temporada. Ha estat un any perfecte, enguany no serà perfecte després de la derrota a la Supercopa, però lluitarem per totes les competicions un altre cop”, va comentar.

El menorquí també es va referir a la possibilitat de guanyar l’Eurolliga de nou. “Serà complicat intentar revalidar l’Eurolliga, serem l’equip a batre, tots ens tindràn moltes ganes i també estem al grup més complicat. El nivell d’exigència serà molt alt des del principi, amb llargs viatges i pistes difícils, serà complicat guanyar com a visitant. Però anem amb molta il·lusió, com sempre”.

EL PARTIT DELS CELTICS NO DEIXA DE SER “UN AMISTÓS DE PRETEMPORADA”

A més a més Llull va afirmar que el Reial Madrid – Boston Celtics d’aquests dijous “serà un gran espectacle”, i que “la gent té moltes ganes de veure aquest partit”, però va recordar que tot i ser un partit “maco de jugar”, no deixa de ser “un amistós de pretemporada”.

Preguntat pel debut a la lliga davant el Valencià, el de Mahó va dir que “contra el València serà un partit difícil, ha estat un dels millors equips de la pretemporada, està jugant molt bé i físicament sol començar bé les temporades”. “Serà complicat, però intentarem guanyar” va comentar.