Segons notícies d’última hora

Els Mossos d’Esquadra i Bombers han localitzat amb vida el nen que havia desaparegut a Camós, Pla de l’Estany (Girona).

El Jordi va desaparèixer mentre jugava amb amics a la Casa Rural Can Serrallonga.

En total s’han mobilitzat 20 dotacions terrestres de bombers, dos helicòpters, el Grup Caní de Recerca, les unitats subaquàtiques i de muntanya del Grup d’Actuacions Especials (Grae) del cos, i unitats de muntanya, subsòl, investigació i seguretat ciutadana dels Mossos.

Bombers de la Generalitat lideraven un dispositiu de més de 500 persones entre bombers, Mossos d’Esquadra, Agrupacions de Defensa, membres de la Creu Roja i nombrosos voluntaris que se n’han anat sumant a l’operatiu.

En total s’han mobilitzat 23 dotacions terrestres i un helicòpter de bombers juntament amb un altre dels mossos i unitats especials de la policia catalana.

El petit, que ha passat 20 hores desaparegut, ha estat vist per última vegada mentre la seva família descarregava l’equipatge del vehicle en el qual acabava d’arribar a la casa rural per passar la revetlla de Cap d’Any.

VA CAMINAR 1,5 QUILÒMETRES

El conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané, que s’ha desplaçat fins a la zona, ha explicat que el menor ha caminat 1,5 quilòmetres i que s’havia desorientat.

També ha assegurat que està sent atès pels serveis mèdics acompanyat del seu pare.

Per a Jané, el desplegament del dispositiu de recerca demostra que Catalunya és “un gran país” i molt solidari per la quantitat de gent que s’ha bolcat, i ha agraït especialment als agents dels cossos de seguretat i voluntaris que han participat.

Sens dubte una bona noticia per començar l’any 2016…