Els equips d’emergència han localitzat durant la tarda d’aquest dimarts el cadàver de l’home de 65 anys desaparegut des de dilluns a la Vall d’en Bas, a Girona

Els equips d’emergència han localitzat la tarda d’aquest dimarts el cadàver de l’home de 65 anys desaparegut des de dilluns a la zona de Coll d’Uria, a Vall d’en Bas, han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

Un grup format per efectius dels Bombers i voluntaris han vist cap a les 15 hores l’home en una zona de difícil accés, coneguda com a Clot de l’Infern, a l’esquerra del torrent del riu Brugent.

Segons les primeres informacions, l’home podria haver mort en precipitar-se en aquest punt per causes que encara no se saben. Els Mossos d’Esquadra estan treballant per procedir amb les tasques judicials pertinents per fer l’aixecament de cadàver i traslladar-lo en helicòpter.

El dispositiu de recerca va començar dilluns a la tarda cap a les 19.23 hores i des d’aquest moment han treballat efectius dels Bombers, els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), voluntaris i familiars.