London Philharmonic actua aquest dilluns al Palau

0
ondon Philharmonic Orchestra
Palau de la Musica
London Philharmonic Orchestra
Palau de la Musica

Arriba sota la direcció de Vladimir Jurowski

Ep/Redacció. La London Philharmonic Orchestra actuarà aquest dilluns al Palau de la Música Catalana de Barcelona sota la direcció del seu titular Vladimir Jurowski al costat de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra per primera vegada, i amb el violinista Leonidas Kavakos.

Segons ha informat la sala en un comunicat, el concert versarà sobre un repertori a base de Jean Sibelius –‘Concert per a violí i orquestra, en Re menor, op.47’, i Johannes Brahms –‘Un rèquiem alemany’–.

Aquest recital, que ja té totes les entrades exhaurides, s’emmarca dins del cicle Palau 100, en una temporada de la sala que inclou les actuacions d’algunes de les millors orquestres del món: la Wiener Philharmoniker conduïda per Daniele Gatti i l’holandesa Concertgebouw Orchestra i Semyon Bychkov, i la Staatkapelle Berlin amb Daniel Barenboim –que va inaugurar la temporada el 6 de juliol–.

Programa
J. Sibelius: Concert per a violí i orquestra, en Re menor, op. 47
J. Brahms: Ein Deutsches Requiem, op. 45
Després de ser convidats per la London Philharmonic Orchestra a cantar la Missa glagolítica a Londres, l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau corresponen presentant l’orquestra en un programa de doble interès: Un rèquiem alemany de Brahms i el suculent concert de violí de Sibelius amb Leonidas Kavakos, un dels més grans violinistes del nostre temps