L’oposició rebutja el pacte dels autobusos de Terrassa

0
autobusos
Foto: TMESA

L’equip de govern (PSC i CiU) van tancar divendres l’acord amb els tres regidors de Ciutadans, que permetrà renovar la flota d’autobusos

La junta de portaveus, celebrada ahir a la nit, va finalitzar sense que cap dels partits de l’oposició d’esquerres de Terrassa es sumessin al pacte per la compra de quinze nous autobusos per la flota de Tmesa, sis dels quals seran híbrids. L’equip de govern (PSC i CiU) van tancar divendres l’acord amb els tres regidors de Ciutadans, que permetrà renovar la flota.

L’executiu i la formació taronja no van convèncer l’oposició d’esquerres. Terrassa en Comú i Esquerra Republicana defensen que els deu vehicles de 12 metres han de tenir motor híbrid, i argumenten que no hi ha raons tècniques ni econòmiques que justifiquin la decisió municipal d’adquirir-ne només sis.

El govern portarà al ple de dijous la compra dels nous vehicles, i Ciutadans presentarà una esmena per monitoritzar els nous vehicles i comprar dos camions de càrrega per l’empresa municipal de neteja Eco – Equip.

La compra prevista en aquest pacte consisteix en l’adquisició d’un minibus, quatre autobusos articulats i deu vehicles de 12 metres. Les previsions és que les noves unitats arribin a Terrassa a finals d’any. El cost previst de l’operació és d’uns 4’5 milions d’euros.