Loquillo estrena ‘Viento del Este’

0

El cantant català llença el single ‘Salud y Rock & Roll’

El cantant català Loquillo té nou treball als 55 anys i el posarà a la venda el pròxim 22 d’abril. El nom es diu Viento del este’, i recorda especialment a una de les cançons del musical ‘Mary Poppins‘.

Perfecte qualitat en cada cosa que realitza, tant els seus últims èxits com ‘Cadillac Solitario‘, ‘Feo, fuerte y formal’, o, ‘Rock & roll star com en els seus últims treballs (disc en directe ‘El creyente‘), o l’àlbum en companyia dels Nu Niles, on va elevar la paraula ‘rocker’ al número 1 de vendes.

D’un Rock & roll clàssic amb un primer single titulat Salud y Rock and roll’, al disc del cantant, nascut a El Clot, l’acompanyarà una gran gira on l’inici tindrà lloc a la Plaza de Toros de las Ventas (Madrid) al 24 de setembre.

La Producció del nou treball de l’ex-membre de ‘Trogloditas’ és a càrrec de Josu García i Mario Cobo, l’orquestra gravada a Bratislava i amb col·laboracions de renom amb Jorge Rebeneque i Robert Grima al capdavant. El videoclip de la primera cançó ja ha estat filmat a Daytona Road Side de Fuenlabrada i dirigit per Oscar Aibar, amb Tote Trenas en l’adreça de fotografia.