Google i Asus fan oficial Chromebit, un ordinador tant petit que cap en dispositiu lleugerament superior al d’una memòria USB.amb un pes menor a 75 grams

El Google Asus Chromebit és connectat a qualsevol pantalla mitjançant connexió HDMI, i funciona amb el sistema operatiu Chrome OS de Google.

Chromebit l'ordinador mes petit i lleuger | Diari CatalàEL Chromebit ofereix la possibilitat de poder connectar un ratolí i teclat mitjançant connexió Bluetooth. El dispositiu compta amb 2GB de memòria RAM i de 16 GB de memòria d’emmagatzematge, un port USB, i tot això manejat per un processador Rockchip de quatre nuclis. A causa que el Chromebit executa el sistema operatiu Chrome OS de Google, es veu limitat davant l’execució de software.

El dispositiu s’ha presentat en diversos colors. A Estats Units es vendrà a botigues en línia com Amazon per un preu de 85 $. També estarà disponible al nostre mercat, a més d’Austràlia, Canadà, Dinamarca, Finlàndia, Japó, Nova Zelanda, Noruega, Suècia, Taiwan i el Regne Unit.