Declaracions de Lorenzo, Márquez i Pedrosa després de la qualificació

Jorge Lorenzo, que ha aconseguit la pole i sortirà primer a la cursa del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, ha assegurat que ha fet “la millor volta” de la seva vida i que l’important el diumenge serà “marxar al capdavant amb les Honda” per aconseguir el títol de la categoria davant l’italià Valentino Rossi.

“He fet la millor volta de la meva vida. No m’ho podia creure quan he vist 1’30.0. A la volta anterior he anat al màxim i he fet 30.9 llavors en el segon intent he millorat un segon, increïble. He frenat perfecte, he accelerat perfecte i he tingut molta tracció”, ha afirmat en declaracions a Movistar MotoGP.

El balear creu que l’important serà marxar al capdavant amb Marc Márquez i Dani Pedrosa . “Si la repeteixo 20 o 30 vegades no em surt mai igual. Era important aconseguir una bona posició i així intentar marxar-me amb les Honda al capdavant”, ha explicat Lorenzo.

Márquez

Marc Márquez, que sortirà segon, ha afirmat que ha comès “algun error” i que en veure el temps de Jorge Lorenzo s’ha adonat que “no” podia “millorar tant”.

“Amb el primer pneumàtic he fet algun error, però he anat millorant poc a poc. Tot i així, quan he vist el temps de Jorge he pensat que tant no es podia millorar”, ha manifestat en declaracions a Movistar MotoGP després de la celebració de la Q2.

D’altra banda, el de Cervera ha assenyalat que lluitarà pel triomf a Xest. “Em costa una mica a les primeres voltes amb els pneumàtics. Intentarem estar atents perquè Jorge Lorenzo no s’escapi i així puguem portar-nos la victòria”.

Pedrosa

Dani Pedrosa, que sortirà tercer, ha afirmat que “l’important és estar a primera fila” i caldrà “concentrar-se molt en la sortida”.

“Jorge ha fet un temps impressionant i l’important és que estem en primera fila. Hi ha ritmes molt semblants, així que caldrà concentrar-se molt en la sortida perquè les primeres corbes són importants per estar davant”, ha manifestat el pilot català en declaracions concedides a Movistar MotoGP.

“M’he colat a la volta bona del pneumàtic i he anat poc a poc per no gastar-lo i poder fer una altra. En aquests entrenaments ens hem adonat que està sent molt complicat agafar grip”.