“La relació amb Rossi es pot arreglar”

0

Jorge Lorenzo creu que es poden llimar les diferències entre ell i Rossi

Jorge Lorenzo (Yamaha), que aquest diumenge és va proclamar campió del món de MotoGP, ha assegurat que la seva relació amb el seu company d’equip, Valentino Rossi, “es pot arreglar” tot i els problemes de les últimes setmanes prèvies a la finalització del campionat.

“Yamaha te dos grans pilots. La relació amb Rossi és pot arreglar. No tinc res a retreure-li i espero que seguim junts molts anys”, ha explicat en una entrevista a ‘El partido de las 12’ de la Cadena Cope. “La meva relació amb Rossi ja era tensa abans de Sepang i allà és va tensar més de l’habitual, tot i que ens respectem com a pilots”, ha afegit.

El balear ha assenyalat com a clau l’incident a Malàisia, amb la puntada de peu de Rossi a Marc Márquez i la posterior sanció. “Valentino Rossi és el pilot més important de tota la història, però a Sepang va cometre un error que possiblement li va costar el campionat”, ha dit. “Entenc que ell copiï la meva telemetria, és una reacció normal d’una persona competitiva”, ha prosseguit.

A més, ha parlat de l’encreuament de declaracions entre Rossi i Márquez. “Per a la popularitat del nostre esport possiblement això hagi estat positiu, però a mi sempre m’ha agradat aquest esport pel respecte entre els pilots i les aficions”, ha manifestat Lorenzo.

Finalment, ha destacat que la “maduresa” l’ha ajudat a guanyar. “L’any passat vaig descuidar la meva forma física i no vaig estar al nivell per aquesta raó. Aquest any ho he cuidat tot”, ha explicat.