L’Spar City Lift Girona busca no despenjar-se a l’Eurolliga femenina

0
Eurolliga de bàsquet femenina
L'Uni Girona visita Turquia a l'Eurolliga femenina |Diari Catala @zonadostres
Eurolliga de bàsquet femenina
L’Uni Girona visita Turquia a l’Eurolliga femenina |Diari Catala @zonadostres

 

Les noies de Miguel Ángel Ortega visiten l’Agu Spor de Turquia amb el repte de guanyar el primer partit de la competició fora de casa.

Cita complicada per l’Spar City Lift Girona demà (18h) a la pista de l’Agu Spor de Turquia. El conjunt turc compta a les seves files amb l’espanyola Laura Nicholls i té un potencial evident, sobretot a la zona interior. Una bona mostra d’això són els més de 40 rebots que agafen per partit (41’4). Uns números que contrasten amb els de les gironines que en aquest aspecte es queden en poc més de 33 rebots per partit. Així doncs, el rebot pot ser una de les claus per saber qui s’emporta aquest quart compromís de l’Eurolliga femenina de bàsquet.

L’Spar City Lift suma una victòria i dues derrotes en aquesta competició mentre que les turques tenen el balanç contrari amb dos triomfs i una ensopegada. Curiosament però, aquesta única derrota de l’Agu Spor es va produir la setmana passada a la pista del Bourges Basket (63-57) i després d’una pròrroga. Aquest mal resultat pot haver generat dubtes a l’equip turc i això ho intentarà aprofitar l’Uni Girona que té molt clar el seu paper a l’Eurolliga. Les noies de Miguel Ángel Ortega buscaran però, la primera victòria fora de casa i no despenjar-se de les primeres posicions del grup. Un cop més la sort de les gironines estarà molt lligada al bon partit que puguin fer les seves dues estrelles, Ashley Paris i Tyler Mingo.