L’Spar Clitylift Girona debuta a l’Eurolliga

0
Després d'un llarg viatge, el quadre gironí vol sorprendre
Les gironines estan amb molta i·lusió
Després d'un llarg viatge, el quadre gironí vol sorprendre
Les gironines estan amb molta i·lusió. SPAR CLITYLIFT GIRONA

Ho fa a la pista del BC Nadezhda Orenburg rus entrenat per l’expreparador del quadre empordanès, Roberto Iñiguez

Demà serà un dia històric per l’Spar Clitylift Girona. Després de guanyar la Lliga Femenina la passada temporada, l’equip del Baix Empordà debuta a l’Eurolliga a la pista del BC Nadezhda Orenburg rus (19.00 hores), precisament l’actual equip de Roberto Iñiguez, l’entrenador que va guanyar el títol de campió de Lliga amb el quadre gironí. Amb l’única baixa d’Anna Carbó, que restarà de baixa de quatre a sis setmanes després d’una lesió que l’afecta al cartílag del genoll esquerre, les entrenades per Miguel Ortega afronten el partit amb molta il·lusió. L’expedició que ha viatjat a Orenburg consta de deu jugadores, a més de l’staff tècnic.

Un desplaçament, per cert, que no ha estat gens fàcil, ja que l’equip ha arribat a Rússia per carretera. Més de 16 hores des de Girona per disputar un sol partit, un dur viatge que es mereix el premi de la victòria. L’equip està amb confiança, ja que suma a la Lliga Femenina un balanç de 3-1, el que li permet estar al capdavant de la taula juntament amb Perfumerías Avenida, Gernika Bizkaia i Star CenterUni Ferrol.

El BC Nadezhda Orenburg és un difícil començament pel quadre gironí. L’equip rus té com a objectiu ficar-se a la Final Four, així que guanyar el primer partit de la competició és pràcticament imprescindible. De totes maneres, de ben segur que les ganes i l’il·lusió pel debut de les jugadores de l’Spar Clitylift Girona els hi posa les coses complicades a les locals.

Després d’enfrontar-se al quadre rus, les gironines rebran a Fontajau dimecres de la setmana vinent l’equip polonès del Wisla CanPack Cracovia, que rep al Mithra Castors Braine belga. El grup B és completa amb els duels entre Tango Bourges francès amb l’Ekaterinburg rus i l’USK Praga txec contra el Agü Spor turc.