L’exblanc-i-blau, que forma part de l’equip espanyol en l’Eurocopa, anima al seu company a provar sort a les files ‘periques’

“A Jesé li desitjo el millor. Li recomano que marxi a l’Espanyol. La meva experiència allà va ser molt bona, tant en l’àmbit personal com en el professional”. Lucas Vázquez, futbolista del Real Madrid que fa dues temporades va vestir la samarreta blanc-i-blava, recomanava al seu company Jesé en una entrevista a la COPE fer les maletes i provar sort al RCD Espanyol.

El nom de Jesé cada vegada agafa més força a l’hora de reforçar la davantera ‘perica’. De fet, seria el fitxatge estrella del primer any del projecte Chen. Arribaria cedit –encara pendent si amb opció o no de compra–, però les experiències de Callejón, Marco Asensio o el mateix Lucas Vázquez encoratgen al canari i al club ‘blanc’.

El canari estava cridat a ser un jugador important en el Madrid. Tot i la competència, va aconseguir fer-se un lloc entre els Cristiano, Bale i Benzema. Però la sort va girar-li l’esquena; i, quan travessava un moment dolç, va patir una greu lesió en un partit de la UEFA Champions League.

Ara, al RCDE Stadium, tindria l’oportunitat de reivindicar-se i demostrar que Jesé pot convertir-se en un home important en el món del futbol. Aptituds en té, només falta que pugui demostrar-les jugant amb regularitat durant un any.