L’entrenador del FC Barcelona, ​​Luis Enrique Martínez, destaca la dificultat de la victòria sobre el Celta de Vigo aquest diumenge malgrat l’ampli resultat

Luis Enrique es va mostrar content per la victòria i no va comentar l’acció del llançament de penal de Messi i Suárez. “Es pot llançar així. Hi ha un penal famós que tots coneixem, de Cruyff. És una manera legal de fer-ho. Jo no l’hagués tirat així perquè segur que al trepitjar la pilota hagués caigut. De totes maneres, jo no llançava penals. Els jugadors d’aquest club i tots intentem, a més de guanyar títols, passar-ho bé i fer gaudir els socis d’una manera espectacular”, va indicar.

“No m’ha sorprès, ja sabia per on anaven els trets. Em sembla bonic però no històric. El que hem de fer és gaudir del nostre equip i respectar l’adversari. Intentem demostrar que som millors a través del futbol. En aquest país està més acceptat donar una puntada de peu que fer una filigrana”, va afegir l’asturià, eludint parlar del debat generat sobre si és o no una falta de respecte al rival.

A més, Luis Enrique es va referir al gran partit de qui va ser el seu exequip, un Celta que sempre posa dificultats. “Ens han defensat molt bé. Contra el Celta no hi ha partit fàcil. Hem fet una molt bona primera part, però no hem estat precisos en les últimes accions”, va apuntar. “A la segona part hem seguit al mateix ritme. Hem estat més efectius en els últims metres. Amb aquests jugadors únics hem aconseguit guanyar al Celta, però ens ha costat molt, tot i el resultat”, va sentenciar.