Luis Enrique | Diari Català
Luis Enrique a la roda de premsa | FOTO: Europa Press

Luis Enrique, satisfet amb el seu equip, ha admès que l’expulsió al minut tres fa que el partit no serveixi per fer una anàlisi del rival de cara als altres partits

Luis Enrique s’ha mostrat content per la victòria, però ha admès que l’expulsió d’Iraizoz ha marcat el desenvolupament del joc. “El partit que s’ha vist no ha estat el que esperàvem Valverde o jo. S’ha tornat més còmode per nosaltres, però l’hem hagut de treballar i tancar. Hem resolt bé la situació”, ha explicat. “A l’hora d’analitzar el rival, aquest partit no ens serveix. Amb l’Athletic amb un menys no s’ha de tenir en compte”, ha admès de cara al dimecres.

Sobre l’expulsió, ha reconegut que ha estat rigorosa. “La vermella amb penal és un càstig excessiu, però forma part del reglament que l’àrbitre ha d’aplicar”, ha admès. “El dimecres serà totalment diferent, tot i ser els mateixos equips. Ells intentaran fer valer el factor camp per pressionar-nos”, ha valorat sobre el que els espera a San Mamés.

Sobre la substitució a la mitja part del cinc vegades Pilota d’Or, ha dit que ha estat per precaució. “Messi té una lleugera sobrecàrrega. No tenia sentit arriscar amb un jugador com ell”, ha explicat.

Sobre la suplència de Dani Alves, ha dit que no és cap toc d’atenció cap al brasiler, sinó que és una simple rotació per repartir minuts. “Estic encantat amb Dani Alves i la seva suplència no ha estat cap toc d’atenció, però és la meva forma de gestionar els minuts de cara a arribar bé a final de temporada”, ha explicat, apuntant queAleix Vidal té un gran potencial físic, aporta molt en atac i esperem que encara progressi més”.