Luis Enrique es mostra feliç pel seu retorn a El Molinón i ironitza sobre el concert de Bruce Springsteen al Santiago Bernabéu el dia de la final de la Copa del Rey

Luis Enrique vol anar per feina; o, com a mínim, això donen entendre les seves paraules. El tècnic, conscient de la importància d’aconseguir els tres punts contra l’Sporting, reconeix que “una victòria ens donaria l’oportunitat de distanciar-nos dels nostres rivals directes, seria un gran resultat per aconseguir l’objectiu, però no el definitiu”.

Sobre l’Sporting, el rival, Luis Enrique ha reconegut que “és un equip molt treballat. Té una defensa molt seriosa que genera atac des del darrere”.

L’asturià, que es retrobarà amb Abelardo sobre la gespa, ha explicat que “des dels set anys anàvem junts a l’escola. Tan ell com la seva família són molt importants per mi. No l’he vist treballar com entrenador, però sí sé què aconsegueixen els seus equips. La temporada passada va ascendir un equip que no era el millor de la seva categoria i aquest encara pot mantenir l’entitat a la Primera Divisió”.

El Molinón, casa seva

Luis Enrique, declarat seguidor de l’Sporting, afirma que “sóc soci des de nen i anava al camp una bandera feta a mà per la meva mare. Serà especial i difícil, però em dec al FC Barcelona. Si s’ha de trencar la nostra bona ratxa, que sigui demà”.

Qüestionat sobre la notícia coneguda avui que informa sobre un concert de Bruce Springsteen al Santiago Bernabéu el mateix dia que es disputa la final de la Copa del Rey, Luis Enrique ha dit simplement que “els meus jugadors no hi podran anar”.