Luis Enrique | Diari Catala
Luis Enrique creu que el resultat ha estat just | FOTO: Europa Press

Luis Enrique creu que el FC Barcelona ha fet un gran partit al Ciutat de València contra l’UD Levante i que el seu equip és just mereixedor de la victòria

Luis Enrique creu que el Barça ha jugat un partit molt complet. “Estem satisfets amb el partit, hem hagut de treballar molt. L’equip ha fet tot el necessari per a guanyar. Ells han tingut ocasions, però nosaltres també. El resultat és just pel que s’ha vist dels dos equips”, ha argumentat el tècnic asturià. 

Sobre el joc, no creu que hagi estat comparable als partits anteriors, que han patit crítiques. “Hem començat el partit com esperàvem. Amb el gol a favor ells ja no hi tenien res a perdre i han atacat. No crec que hagi estat un partit semblant al de Màlaga; la segona part ha estat bastant més plàcida que la primera”, ha assegurat.

El tècnic asturià ha volgut lloar el joc de l’equip llevantinista i creu que està en bon camí per salvar-se. “El Levante té qualitat, està en una línia ascendent i no em preocupa que ens hagi generat perill. Tenen jugadors de molta qualitat i és normal que hagin arribat bastantes vegades a la nostra àrea”, ha argumentat.