Luis Enrique | Diari Catala

Luis Enrique, a la roda de premsa posterior a la victòria contra el Getafe al Camp Nou, ha reconegut que el seu equip està en un moment dolç en el qual surt tot bé

Luis Enrique ha tornat a elogiar el seu equip pel nivell mostrat sobre el camp. “Estem en una situació molt bona, amb quasi tota la plantilla a la disposició menys Sandro i Rafinha. Tots els jugadors estan tenint minuts i els estan aprofitant per donar un gran nivell. És genial com a entrenador saber que qui surti hi posarà ganes i jugarà bé”, ha explicat, sobre la profunditat de la seva plantilla.

Sobre el partit, el tècnic asturià s’ha mostrat molt satisfet. “Hem imposat un gran ritme des del principi. Hem estat molt precisos i molt fins. No és desmèrit del rival, sinó que estem en un moment dolç i de gran confiança. Tenim un equip tant genial que sembla que tot sigui culpa del rival. Si et diverteixes jugant a futbol, és més fàcil tot. I aquest equip es diverteix”, ha expressat.

També ha dedicat elogis a Sergi Roberto per la seva versatilitat. “No sóc seleccionador, però si ho fos me l’emportaria amb l’equip. És un jugador molt polivalent, no puc triar en quina posició m’agrada més perquè rendeix bé a totes. La seva mentalitat és clau per dominar totes les posicions, però s’ha de ser molt complet tècnica i físicament per poder jugar a tants llocs”, ha argumentat, apuntant també que “Munir és molt bo i quan surt fa molt bé la seva feina”.