Luis Enrique | Diari Català

Luis Enrique es rendeix a Leo Messi en la roda de premsa posterior al partit de Liga BBVA contra el Granada CF i comenta que no li veu límits

Luis Enrique es rendeix a Leo Messi comentant que “té a la personalitat d’un número u mundial i d’un jugador únic i irrepetible. Hi ha un objectiu col·lectiu que l’atrau i el motiva, i després, té un altre objectiu únic que solen tenir aquesta mena de jugadors, superant rècords i sent el millor de la història. Nosaltres, els culers, esperem que segueixi així i durarà tot el que ell vulgui”.

D’altra banda, ha comentat la decisió de fer jugar Arda Turan i Aleix Vidal d’inici. “Tots els jugadors són importants perquè en algun moment hauran de ajudar l’equip. Ara tinc més possibilitats i vull repartir més els minuts. La clau estarà en els mesos finals per arribar en les millors condicions i per això els necessitem a tots”, ha explicat, mostrant-se satisfet del rendiment de les dues noves incorporacions i del que poden aportar a l’equip en el futur.

Sobre la iniciativa de Constantin Galca de fer la típica trobada d’entrenadors abans del següent derbi per rebaixar les tensions, Luis Enrique ha acceptat. “I Per què no? Ja ho vaig fer l’any passat amb Sergio; aquesta vegada no es va fer perquè no va sorgir la idea per l’any nou, però conec Galca personalment i no veig cap problema en seguir amb aquesta rutina”, ha apuntat.