Luis Enrique no se’n refia d’un Valencia CF que “pressiona i té molta arribada a l’àrea”. L’asturià no vol sorpreses i sortirà a “encarrilar l’eliminatòria”

Sense temps per descansar després dels partits contra l’Athletic Club i l’Atlético de Madrid, el FC Barcelona afronta demà les semifinals de la Copa del Rey. Luis Enrique, conscient de la importància de la cita, ha assenyalat en roda de premsa que “és una cita més que atractiva i important”.

L’asturià, que no vol sorpreses sobre la gespa del Camp Nou, ha reconegut que el Valencia CF serà un rival del qual espera moltes coses: “És un equip que s’atreveix a pressionar i tenen jugadors amb qualitat individual. Una plantilla amb molta arribada a l’àrea, amb gent capaç de fer transicions amb qualitat i es veu el treball de l’entrenador. Haurem de contrarestar-ho”.

180 minuts contra el Valencia CF

Conscient del desgast i de la dificultat del rival, Luis Enrique ha afirmat que “és una eliminatòria complicada per tots dos equips, i nosaltres tenim ganes de fer un bon partit i encarrilar l’eliminatòria”. A més, ha volgut restar importància que Mestalla sigui l’escenari de la tornada: “Preferim plantejar l’eliminatòria anant a guanyar el primer partit i després tocarà guanyar el segon. Aquesta és la forma de plantejar l’eliminatòria”.

Tot i acceptar que el FC Barcelona pot portar l’etiqueta de favorit, Luis Enrique ha apuntat que sobre la gespa les diferències s’esfumen: “Portar l’etiqueta de favorit després del que està aconseguint el Club en l’última dècada és lògic. En el terreny de joc, però, s’ha de demostrar que som superiors. El nostre objectiu és revalidar els títols”.