Luis Enrique, el tècnic del FC Barcelona, a la prèvia contra el Villarreal, ha reconegut que l’equip es troba en plenes garanties per jugar-se els títols

Difícil sortida la que té el FC Barcelona aquest cap de setmana. Els de Luis Enrique visiten “un dels millors equips d’aquesta Lliga”, segons paraules del mateix entrenador, en un camp que aquesta temporada està sent pràcticament inexpugnable. El partit d’aquest diumenge contra el Villarreal, doncs, es presenta important per fer un pas més, tot i que encara queden molts punts per decidir. “El calendari i el ritme de partits comença a pesar per a tothom i ara arriba el tram decisiu. Seguim anant pas a pas i ja veurem què passa. Primer hem de pensar en el Villarreal. Ens centrarem a treure els tres punts del Madrigal”, ha comentat Luis Enrique.

Però no serà gens fàcil. L’asturià reconeix que “la complicació del partit està delimitada clarament pel nivell que té el Villarreal”. Que no és un altre que el del quart classificat de la Lliga BBVA. “S’associa d’una manera molt contundent i domina a la perfecció tot l’entramat defensiu”, ha assegurat en roda de premsa.

Tram decisiu

Quan queden pocs mesos per finalitzar la temporada, Luis Enrique ha volgut deixar clar que no es relaxaran: “Estem en disposició de jugar-nos tots els títols amb garanties”. Malgrat tot, ha volgut ser prudent: “Està tot a prop, però està tot per decidir”.

A més, Luis Enrique ha fet les següents declaracions destacades sobre l’estat físic de l’equip, el retorn de Rafinha i el sorteig de la Champions:

“Per ser campió d’Europa hem de guanyar els millors d’Europa. Ja sabíem que ens tocaria un rival difícil”.

“Que Rafinha torni és molt important per a nosaltres. Ara ja està recuperat i és una gran notícia per afrontar el tram final de la temporada”.

“Tinc dades que constaten que l’equip està millor que l’any passat. No és una fórmula matemàtica, però som optimistes. Veurem si l’estat físic continua”.