Luis Enrique | Diari Catala

Un Luis Enrique satisfet amb l’equip ha volgut remarcar la dificultat que té arribar a tantes finals de Copa del Rey en les últimes temporades

Luis Enrique s’ha mostrat satisfet d’haver passat a la final en el que considera que ha estat “un partit en circumstàncies diferents al que acostumen a ser unes semifinals de Copa del Rey” a conseqüència del resultat del partit del Camp Nou. “L’equip ha competit bé i ha estat a l’alçada, sabem el caràcter dels jugadors i han jugat amb intensitat. Són únics, gaudeixen del que fan i fan gaudir l’afició”, ha expressat.

El tècnic asturià també ha explicat els motius del canvi de sistema de joc. “He canviat el sistema per donar minuts als jugadors perquè crèiem que era convenient. També he buscat afavorir la sortida de pilota”, ha argumentat. “El rendiment de Rakitic ha estat bo a la seva nova posició de mitja punta, l’hem trobat bastant en les jugades”, ha dit sobre la nova posició del migcampista croat.

Sobre la presència de l’equip a la final del campionat, Luis Enrique ha volgut remarcar la dificultat que suposa estar-hi durant les últimes temporades. “Estic molt content per la final. És molt complicat arribar a la final any rere any. Estem mal acostumats”, ha declarat, apuntant que “aquest és un moment per gaudir, tot i que durarà poc perquè ara ens hem de concentrar en el proper partit de lliga”.