Luis Enrique és conscient que sumar de tres en tres és bàsic per acostar-se cada cop més a l’objectiu de la revalidació del títol de Liga BBVA

Luis Enrique és conscient de la dificultat que tindrà derrotar el Getafe, un equip que s’hi juga la vida. “La situació del Getafe és una altra prova per a nosaltres i pot ser una circumstància més a afegir a les complicades de cada partit i serà difícil”, ha comentat. “Estem al tram final de la temporada amb rivals necessitats de punts que costa guanyar-los i el partit requerirà un bon control del joc per portar-lo al sector que nosaltres volem per guanyar i seguir mantenint la distància amb els nostres perseguidors”, ha apuntat.

El tècnic asturià és positiu respecte als títols, tot i que reconeix que encara està tot per fer. “Nosaltres ara mateix només pensem a aconseguir els tres punts contra el Getafe, que ens aproparan a l’objectiu de ser campions de Lliga. Per la resta, sabem que som on volíem a principi de temporada a aquestes alçades, però ens queda el més difícil que és confirmar-ho tot a nivell de títols”, ha comentat, afegint que “tenim un avantatge clar que ens hem guanyat a pols, però no ens podem permetre fallar perquè perdre dos partits et pot perjudicar”.

Finalment, el preparador blaugrana ha destacat la importància de deixar dos dies de descans aquesta setmana a l’equip després de molts mesos amb partits cada tres dies per l’exigència de totes les competicions: “Donem descans en funció de la càrrega de minuts que tenim. Tinc plena confiança en el que fan els jugadors i se’ls jutjarà pel que fan al camp individualment i com a equip i totes dues coses ho fan de manera meravellosa”, ha sentenciat l’asturià.