Luis Enrique ha admès a la sala de premsa la gran dificultat que ha tingut la victòria del FC Barcelona contra l’UD Las Palmas en un partit on s’ha hagut de tirar d’efectivitat

Luis Enrique ha analitzat la dificultat que ha tingut el partit d’aquest dissabte contra l’UD Las Palmas. “No hi ha hagut un ritme baix de partit, tot i que hem patit més anades i tornades que normalment. Els últims minuts són fruit de les necessitats del rival. Hem perdut massa pilotes al mig del camp en aquest sentit. És complicat pressionar un equip que es sent tant còmode amb la pilota”, ha admès.

El tècnic asturià ha volgut destacar l’efectivitat dels seus jugadors. Hem fet un duel més efectiu de l’habitual. Amb el ritme de partits que portem, l’única cosa que ens hem d’exigir és treure’ls endavant. Javi Varas ha fet un gran partit, podríem haver tancat el partit abans”, ha expressat.

Luis Enrique també ha justificat els canvis que ha fet a la segona part. “He canviat Arda perquè tenia groga, i té el costum de tirar-se per robar la pilota. No calia arriscar. El canvi de Vermaelen ens ha ajudat al avançar Mascherano per no patir tant a les anades i tornades”, ha explicat.