Luis Enrique | Diari Catala

Luis Enrique Martínez, a la roda de premsa posterior al partit de Liga BBVA contra el Sevilla FC, s’ha mostrat content per la victòria i s’ha negat a parlar del Real Madrid

Luis Enrique s’ha mostrat satisfet pel resultat i pel joc del FC Barcelona contra el Sevilla, contra qui ha reconegut les dificultats de guanyar. “El Sevilla és el rival que millor ens ha jugat. Hem fet un gran esforç tot i començar perdent. Estic molt satisfet de com hem competit amb el resultat en contra. A la segona part hem tingut moltes ocasions per marcar, però finalment hem hagut de patir i ho hem sabut fer”, ha expressat.

El tècnic asturià també ha lloat el joc del Sevilla, que serà el rival dels blaugrana a la final de Copa del Rey. “No mereixíem començar per darrere al marcador, però el rival ha jugat molt bé. No entenc que encara no hagin guanyat fora de casa amb el nivell que tenen. Són molt perillosos, tenen moltes virtuts i recursos. És molt complicat fer mal al Sevilla tant atacant com defensant”, ha declarat.

Sobre la situació actual de la Liga BBVA, s’ha negat a parlar del Real Madrid. “Tenim l’Atlético de Madrid relativament a prop, però creiem en nosaltres per guanyar els títols, és un objectiu prioritari. Tots els jugadors són clau pel que estem aconseguint, tot i que alguns participin menys i alguns més”, ha afirmat. Sobre el rècord de 34 partits sense perdre, ha dit que “els rècords no importen si no acabes guanyant títols”.