Els tècnics signen la pau

0

Luis Enrique i Galca es troben al RCDE Stadium per suavitzar l’ambient de la tornada de la Copa del Rey entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol

Després de la tensió generada pels dos derbis consecutius a la lliga i a la Copa del Rey, la tornada de l’eliminatòria entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol s’havia escalfat en excés, convertint-se en una oportunitat per donar resposta a diversos incidents entre jugadors, directius i aficionats. Finalment, tant els futbolistes com algunes personalitats destacades d’ambdós clubs estan realitzant una crida a la calma i al respecte, crida que personificaran Luis Enrique i Galca amb una trobada abans del partit.

Els dos tècnics han volgut recuperar una tradició consistent en veure’s el dia abans dels enfrontament, fet que no es va produir als dos compromisos anteriors. Durant el cap de setmana el preparador blanc-i-blau va comentar estar “obert a trobar-nos, s’ha de preguntar a l’altre entrenador” i ben aviat va rebre resposta de l’asturià, que després d’accedir a la seva petició va comentar que “el conec personalment i es un entrenador al qual admiro. Cap problema”.

I és que lluny del clima de crispació que es va instal·lar al voltant dels dos equips per culpa de dos duels calents tant dins com fora del camp, la relació entre Luis Enrique i Galca és bona i a banda de les declaracions del de Gijón el romanès ha reafirmat a la roda de premsa prèvia al partit de demà que “la relació amb Luis Enrique és molt bona”. Tot seguit ha volgut felicitar al tècnic asturià per la seva elecció com a millor entrenador del món, perquè “s’ho mereix i espero que al futur tingui molts èxits”.

La trobada entre ambdós està prevista per aquest dimarts sobre les 14.00, un cop finalitzats els entrenaments i les rodes de premsa, i respon a la voluntat de rebaixar la tensió de cara al xoc de demà. Des dels clubs també s’ha expressat aquest desig, intentant que el de dimecres sigui només un partit de futbol al qual les aficions animin amb respecte amb l’objectiu d’evitar possibles incidents.