Luis Enrique | Diari Catala

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha complert aquest diumenge contra l’UD Levante el seu partit número 100 dirigint l’equip blaugrana

El FC Barcelona segueix batent rècords. En aquesta ocasió, per part del seu tècnic, Luis Enrique Martínez, que ha diriguit aquest diumenge contra l’UD Levante el seu partit número 100 amb l’equip blaugrana, acabant-lo amb unes xifres espectaculars que deixen enrere qualsevol comparació amb equips anteriors.

Paral·lelament, els catalans han igualat la millor ratxa d’imbatibilitat de la història del club amb 28 partits, dels quals 23 han estat victòries i cinc, empats. L’última derrota va ser fa quatre mesos i quatre dies contra el Sevilla, en caure per 2-1 al Ramón Sánchez Pizjuán el tres d’octubre del 2015. Amb el resultat del Ciutat de València, el FC Barcelona iguala la ratxa de la temporada 2010-2011, amb el mateix nombre de duels sense perdre.

El tècnic blaugrana també ha millorat en el seu centenari els primers 100 partits de Pep Guardiola com a tècnic blaugrana en el que es considera l’etapa més exitosa en la història del club. Amb el tècnic asturià, el Barça ha guanyat 80 partits dels 100, per 71 victòries amb l’entrenador de Santpedor. També hi ha menys derrotes per part de l’asturià, amb nou, per les 10 de Guardiola.

Les xifres golejadores també afavoreixen Luis Enrique en qualsevol comparació golejadora anterior. En els seus primers 100 partits, l’equip ha anotat 282 dianes i només n’ha encaixat 72. Durant els 100 primers duels de Pep Guardiola dirigint el conjunt blaugrana, l’equip n’havia marcat 242, 40 menys que amb l’asturià i n’havia encaixat quatre més, 76.