El tècnic asturià ha comparegut en roda de premsa aquest divendres just abans del clàssic de demà dissabte al Camp Nou

Amb confiança, amb un missatge clar i (castellà)… Luis Enrique ha volgut arengar als aficionats blaugranes de cara al partit d’aquest dos d’abril contra l’etern rival.

Alguna consigna concreta als jugadors? “Volem tenir la pilota el màxim temps possible. I a partir d’aquí ser efectius, intentant evitar que el rival tingui moltes oportunitats, perquè no fallen massa”. 

Poden haver rotacions pensant en la Champions? “El partit més important és demà. La Champions ara mateix queda en un segon pla. Tinc una plantilla molt àmplia i confio plenament en tots”

Rumorologia entorn a Ter Stegen: “Només m’interessa el partit de demà”

Pot suposar una sobredosis de sentiment l’homenatge a Cruyff? “El Barça té un esperit competitiu a prova de bomba. Hem de tenir el grau de motivació just i necessari. Estic segur que ell preferiria una victòria abans que qualsevol homenatge”.

Els possibles 500 gols de Messi: “La xifra és astronòmica. Crec que ni sumant els gols dels entrenaments jo vaig arribar a fer-ne tants”.

Crida a l’afició: “Espero veure un Camp Nou calent, que animi de debò. Tindrem moments de patir i els necessitem. Ells volen que nosaltres estiguem al 100%, jo també vull veure’ls a ells al màxim, com sempre fan, però contra l’etern rival sempre ha d’haver-hi un grau més d’excitació”.