Luis Enrique, que no inclou el Madrid en la lluita pel títol, no se’n refia del Rayo Vallecano de Paco Jémez

“La victòria de l’Atlético de Madrid manté l’equip en tensió. Hi ha lliga, mai hem dit el contrari. A tres punts per victòria les diferències es poden esborrar ràpidament”. Luis Enrique és conscient que, tot i que encara manté un avantatge de cinc punts amb el segon classificat, l’equip necessita sumar una nova victòria a Vallecas per mantenir la distància de vuit punts.

El rival, però, és un Rayo Vallecano immers en la lluita pel descens que no coneix la derrota des del passat nou de gener: “El que m’agrada del Rayo des de que Paco Jémez n’és l’entrenador és l’amor pel futbol d’atac i les ganes de tenir el joc controlat a camp contrari. M’identifico molt amb els entrenadors que tenen un perfil ofensiu. I això que Paco, de jugador, era un central a l’antiga”.

El trident, sense descans

Tot i no dir-ho explícitament, Luis Enrique ha donat a entendre que el trident format per Messi, Luis Suárez i Neymar no tindrà descans a Vallecas: “No m’ho he plantejat, encara que ja es veurà. Ho plantejarem en funció de les circumstàncies. Anem fent seguiment de tots els jugadors i tenim la càrrega de minuts de cadascun molt controlades. En aquest sentit minimitzem al màxim els riscos”.

Sobre el nivell de l’equip, Luis Enrique ha tret ferro afirmant que “no tinc la sensació que siguem un equip invulnerable. Sempre veig que el rival ens planteja problemes, cada vegada ens coneixen més i ens estudien més. El nivell dels tècnics espanyols és cada vegada més alt. Tant de bo tingués la sensació que som invulnerables”.