Luis Enrique | Diari Catala

 

L’entrenador blaugrana considera que el seu equip mereix el títol més que ningú pel joc desenvolupat i per haver estat el líder durant la majoria de jornades

Luis Enrique ha assenyalat, després de guanyar al RCD Espanyol (5-0) en el derbi català i assegurar-se el dependre d’ells mateixos per revalidar el títol de Lliga en l’última jornada a Granada, que es mereixen aixecar el títol pel joc desenvolupat i per haver estat líders durant més jornades que el Real Madrid, ja l’únic rival en aquesta lluita.

“No cal confiar-se; queda el millor, però també el difícil. Jugar fora sempre té el ‘handicap’ que hi ha diversos aspectes que no domines ni controles. És evident que aquesta Lliga està sent molt disputada tot, i que en algun moment no ho semblés”, ha manifestat en roda de premsa.

En aquest sentit ha reiterat que, al seu parer, ningú mereix més que el títol que el seu equip. “Ens mereixem la Lliga pel joc desenvolupat i haver estat més jornades líders, esperem ser complets i precisos per a portar-nos aquest títol. Jugar-nos la lliga de tot un any en un sol partit generarà tensió”, ha afirmat.

“No és fàcil gestionar emocionalment haver perdut l’avantatge que teníem, i més quan hi va haver derrotes injustes. Ens hem aixecat, l’equip està en la millor situació per afrontar aquesta última jornada. Si no guanyem la Lliga nosaltres tant me fa qui la guanyi. No passa res, l’Atlético ha fet una temporada bestial, però ara mateix està fora, tot i que encara li queda la Champions”, ha apuntat, sobre la derrota de l’Atlético.