Luis Enrique | Diari Catala

Luis Enrique ha advertit que el FC Barcelona s’enfronta a un equip que els ha posat en molts problemes en els seus últims enfrontaments

Luis Enrique ha avisat a la roda de premsa de la dificultat d’enfrontar-se al Celta de Vigo.És l’únic rival que ens ha guanyat dues vegades, i aquesta temporada a la primera volta ho va fer de manera clara”, ha advertit, afegint que “és un rival perillós, actiu, atrevit, valent, domina totes les facetes del joc i és dels que més em diverteixen de veure jugar”, ha reconegut el tècnic blaugrana.

També ha apuntat que “tenen baixes, però la idea de joc és la mateixa, els agrada tenir la pilota i crec que es podrà veure un gran partit que implica per a nosaltres molta dificultat”. “Són intensos, no et deixen espais i contínuament volen la pilota. Ens exigiran en atac i defensa. Es reforcen bé amb jugadors joves, treballen molt bé el planter i és un dels equips més interessants de la Lliga”, ha elogiat l’asturià.

L’any passat a casa vam ser infinitament superiors, però entre els pals i el seu porter no hi va haver manera de marcar. En canvi, a la primera volta d’aquest curs ells van ser clarament millors i van merèixer guanyar, ha advertit. Sobre els jugadors en procés de recuperació ha dit que “Leo Messi ja està recuperat i Arda tenia només un cop que es va fer a l’entrenament previ al València; no es podia ni posar les botes. No era lògic arriscar. Ara ja estan els dos bé”.