Luis Enrique | Diari Catala

Luis Enrique s’ha mostrat satisfet per la victòria al Molinón i afirma que a mesura que avanci el campionat, guanyar serà més complicat pel què es juguen els equips

Luis Enrique veu justa la victòria del FC Barcelona contra l’Sporting i ha afirmat estar content pel joc de l’equip. “Hem tancat a l’àrea a l’Sporting, tot i que hem tingut les dificultats típiques de tenir un equip ben posicionat davant, dels que saben defensar. Estic satisfet perquè hem arribat, hem generat ocasions i hem controlat el partit tot i que ens han empatat ràpidament. El gol de Suárez ens ha donat tranquil·litat i ha calmat els ànims”, ha argumentat.

Ha volgut fer referència a la dificultat que tindrà el tram final de campionat. “A mesura que s’arriba a les jornades finals, tot es complica més perquè els equips estan més necessitats. L’Sporting, tot i les baixes, ha competit molt bé, però nosaltres també hem estat a un nivell molt alt”, ha explicat, puntualitzant que “tenim bons llançadors, no m’importa que ara mateix no estiguin entrant tots els penals. Em preocupa zero”.

Sobre l’Sporting de Gijón, de qui es declara seguidor incondicional, creu que està fent un gran paper.Veig l’equip capacitat per salvar-se del descens perquè ho està fent molt bé. El gol de l’Sporting ha estat una contra molt bona i treballen bé en aquest tipus de jugades. Ha estat bonic tornar al Molinón, però ho faig cada estiu i cada Nadal”, ha declarat.