Luis Enrique, durant la roda de premsa posterior al partit de Liga BBVA contra l’Eibar, segueix satisfet pel rendiment de l’equip però recorda que encara queden 30 punts en joc

Luis Enrique segueix content per tot el que està aconseguint l’equip, qu ja duu 36 partits consecutius sense perdre. “Hem estat molt sòlids i hem suportat la pressió que ens ha fet l’Eibar a la nostra sortida de pilota. Érem conscients de la dificultat que tenia el partit, però ho hem fet bé i hem concedit molt poques ocasions de gol”, ha reconegut.

L’entrenador asturià ha seguit elogiant els seus jugadors pel gran partit a Ipurúa. “El partit de l’equip ha estat molt complet. Quan aquests jugadors estan al màxim nivell és molt complicat parar-los”, ha admès, sentenciant que “ningú ens ha regalat res, estem aquí per haver treballat nosaltres, però ara és el moment de sentenciar la nostra feina de tota la temporada, ens juguem tots els títols”.

Tot i la gran situació en la qual està l’equip, Luis Enrique segueix mostrant-se prudent. “Tot i que estem fent bé les coses encara hi ha 30 punts en joc. No hi ha res segur; la lliga es guanya quan matemàticament és impossible que cap rival t’avanci a la classificació”, ha avisat. Finalment, ha volgut reconèixer la bona feina de Munir: “Ha fet tot el que li demanàvem i a sobre ha completat la seva actuació amb un gol. Sempre aporta molt”.