Luis Enrique reconeix tenir encarrilada l’eliminatòria de Copa, i la seva preocupació és aconseguir que els futbolistes no aixequin el peu de l’accelerador

Luis Enrique, assumint l’avantatge del FC Barcelona per la tornada de les semifinals de la Copa del Rey, assenyala que l’enfrontament de Mestalla no li agrada gaire: “No és un partit fàcil. Cal trobar la fórmula perquè els futbolistes rendeixin com sempre i ser competitius després del resultat de l’anada. Però des de que estic aquí ho han fet sempre, així que segur que serà igual”.

En una plàcida roda de premsa gràcies a la renda obtinguda, Luis Enrique ja estat qüestionats sobre temes que afecten l’actualitat del primer equip blaugrana. Així, sobre un possible interès del Manchester City sobre Sergio Busquets, l’asturià ha dit que “és una pregunta per Pep Guardiola i Sergio Busquets, no per mi”.

La manca de minuts de Marc Bartra l’ha justificat dient que “la realitat d’un futbolista és que a vegades pots jugar més i altres no tants. Bartra està en aquesta situació”. Amb Douglas ha respòs amb arguments similars: “Ha d’esperar la seva oportunitat; i, si li arriba, aprofitar-la. És la primera condició que els hi poso, que demostrin ganes”.

Filial blaugrana

El canvi de dinàmica del filial del Barça, que aquest cap de setmana va encadenar la seva quarta victòria consecutiva, també és un tema que els periodistes han posat sobre la taula durant la roda de premsa: “Per poder pujar del filial al primer equip cal un bon rendiment individual. Ara van bé, fet que significa que ho estant fent prou bé. El nivell del rimer equip és molt alt, però si van bé tot ajuda”.