Luis Enrique llença un missatge encriptat sobre l’agressivitat emprada pels jugadors del RCD Espanyol i s’ha mostrat satisfet amb el seu equip

Luis Enrique ha valorat positivament la golejada en el segon derbi de gener contra l’Espanyol i ha valorat de forma subtil l’agressivitat dels jugadors de l’Espanyol. “L’objectiu era jugar bé i donar espectacle a la nostra afició. Penso que ho hem aconseguit”, ha apuntat, satisfet. “El resultat ha estat curt, hem tingut infinitat d’ocasions contra un equip que sap defensar bé”, ha valorat.

Sobre l’agressivitat espanyolista, ha comentat que “els límits per no convertir el futbol en futbol americà no els posem nosaltres, sinó els àrbitres”. “Estem acostumats a partits de máxima expectació i de máxima tensió. L’eliminatòria no ens passarà factura”, ha dit. Més tard, s’ha mostrat irònic al ser preguntat sobre els crits que es sentien des de la zona mixta per les suposades picabaralles als vestidors quan ha acabat el partit:“No eren crits, eren nadales”.

Sobre els dos jugadors que han debutat, Arda Turan i Aleix Vidal, ha valorat que “Arda Turan ha estat molt bé, ens dóna criteri i possibilitats de tenir la pilota; té ganes d’agafar ritme de competició per estar al cent per cent l’abans possible. Aleix Vidal ha tingut menys minuts però també ha fet bon partit i tots sabem el que pot donar en el futur”.