Luis Enrique ha reconegut a la roda de premsa que el partit de Liga BBVA d’aquest dissabte no decidirà mig campionat, tot i que serà important

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha assegurat aquest divendres que el partit d’aquest dissabte al Camp Nou contra l’Atlético de Madrid, corresponent a la 22a jornada de la Liga BBVA, és important els dos equips estan ara mateix empatats amb 48 punts al capdamunt de la taula, tot i que creu que “no és clau ni decisiu”.

“És un partit important però no clau ni decisiu per a la Lliga. Important sí perquè parlem del gol ‘average’ i aquestes coses. Hem de ser un equip fiable, cuidar les transicions i evitar les jugades contràries a pilota parada; haurem de donar una gran versió”, ha manifestat a la roda de premsa.

En aquest sentit, ha afegit que aquest duel es planteja amb la il·lusió de tenir davant un rival directe. “És un enfrontament important per a la Lliga, és un dels duels directes. Intentarem veure un bon partit en un Camp Nou a vessar per animar l’equip com està fent últimament”, ha afegit.

De totes maneres, ha volgut deixar clar que “no ens juguem mitja Lliga ni molts menys”. “Hi ha molta igualtat a dalt i seguirà sent així. Independentment del resultat que es pugui donar, queda molta Lliga, qualsevol equip et pot complicar la vida i queda molta tela per tallar. Cap resultat serà definitiu”, ha recalcat.

Ha lloat, això sí, el rival i en concret al seu tècnic, Diego Pablo Simeone. “A la vista està el que ha aconseguit i com ho ha aconseguit. Que és un entrenador d’èxit ja ho ha vist tothom; amb la seva idea particular de joc i de gestionar el grup, amb molt de caràcter, amb molta idea i és clarament un els millors entrenadors”, ha manifestat.

“L’Atlético és l’equip que menys gols ha encaixat, i això és perquè defensa molt bé. Té la seva manera de fer, coses diferents al pressionar més amunt del que és habitual, domina a la perfecció l’entramat defensiu i és un equip ben treballat. Ja no ens sorprèn”, ha destacat.

Tampoc veu important l’eliminació de del seu rival a la Copa del Rey. “Té diverses lectures aquesta situació. Davant d’un partit d’aquesta magnitud no crec que hagi de ser definitiu el fet que un equip hagi guanyat i l’altre hagi quedat eliminat. No serà determinant de cara a demà, encara que ens ajuda molt. Si baixem la intensitat i la concentració l’Atlético ens guanyarà”, ha avisat.